3 Οκτωβρίου, 2018
O Guy Marks θα μιλήσει για την επανεφεύρεση των Agencies μέσα από τη δημιουργικότητα, την τεχνολογία και τη start-up κουλτούρα. Πολλοί εξεπλάγησαν όταν, τον περασμένο Ιανουάριο, η OMD ανακοίνωσε ως νέο CEO ΕΜΕΑ τον Guy Marks, γνωστό γκουρού του mobile marketing. Ο Guy Marks έχει ιδρύσει, αναπτύξει και, εν τέλει, πουλήσει δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα mobile agencies, την Blue Star Mobile και την Mobile5 Media, την τελευταία μάλιστα στην Omnicom. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στους μήνες που πέρασαν, ο Marks είναι πολύ περισσότερα από ένας σπουδαίος mobile marketer: επιφανής εκπρόσωπος μίας «start up» επιχειρηματικής κουλτούρας, την οποία μεταλαμπαδεύει στην OMD, καθιερώνεται πλέον ως κορυφαίος ειδήμων στον συνδυασμό τεχνολογίας και δημιουργικότητας για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας . Αυτό το στρατηγικό «τρίγωνο» (δημιουργικότητα-τεχνολογία-κουλτούρα) θα αναπτύξει, ανάμεσα σε άλλα σημεία, στην keynote ομιλία του στο Media RoI Forum (www.corpcom.gr) που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.


25 Σεπτεμβρίου, 2018
Το Leadership Summit της αγοράς επιστρέφει με κορυφαίους διεθνείς keynote ομιλητές από τα πέντε παγκόσμια δίκτυα.

Στις 15 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα το Media RoI Forum’18, η συνάντηση κορυφής της ελληνικής αγοράς Media & Marketing που πραγματοποείται ανά διετία με τη συμμετοχή ανώτατων και ανώτερων στελεχών από Media Agencies, Clients & Brands, Publishers & Broadcasters, Ad και Digital Agencies και Solutions Providers (Tech, Measurement etc).

Η ατζέντα του συνεδρίου περιλαμβάνει σειρά ζωτικών ζητημάτων τόσο για τον κλάδο των Media Agencies όσο και για τον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας, όπως : οι αλλαγές στις προτιμήσεις των πελατών και στις πρακτικές τους, οι απαραίτητες νέες δεξιότητες των Media Agencies και οι επενδυτικές προτεραιότητες, οι μεταβολές στη μετρησιμότητα του RoI και τα νέα εργαλεία, ο ρόλος των data στη GDPR εποχή, η σύγκλιση creative & media και οι εξελίξεις στο data driven creativity, οι νέες σχέσεις με τα Μέσα Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, η συνύπαρξη ή ο ανταγωνισμός με Platforms, MarTech providers και Publisher Content Studios και τέλος, καίρια, o ρόλος του brand trustee και ο στόχος του personalization@scale. Η ανακοίνωση των πρώτων keynote speakers θα γίνει τη Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.