Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Αγγελική Παπαδοπούλου

Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων Nestlé Ελλάς

Αγγελική Παπαδοπούλου
Αγγελική Παπαδοπούλου

Σύνοψη παρουσίασης
Ο σκοπός και οι αξίες της Nestlé στην Ελλάδα

Από τη δημιουργία της Farine Lactée, της πρώτης τροφής για βρέφη, από τον φαρμακοποιό Henri Nestlé το 1867 και την πρώτη εμφάνιση του «Γαλακτούχον Άλευρον Nestlé» στην Ελλάδα το 1899 μέχρι σήμερα, ο σκοπός και οι αξίες του Ομίλου Nestlé παραμένουν σταθεροί: ενισχύοντας την ποιότητα ζωής και συνεισφέροντας σε ένα πιο υγιές μέλλον. Για να το πετύχουμε αυτό και στην Ελλάδα, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε συγκεκριμένες δράσεις που βασίζονται σε μετρήσιμα αποτελέσματα, εκπληρώνουμε τις δεσμεύσεις μας για το 2020 και τις φιλοδοξίες μας για το 2030 και εναρμονίζουμε την εταιρική επικοινωνία με τις μάρκες μας.

Ομιλητές

International Speaker Donald Steel Ο Donald Steel είναι ίσως ένας από τους σπουδαιότερους ειδικούς σε θέματα διαχείρισης κρίσεων. Υπήρξε πρώην Επικεφαλής Επικοινωνίας του BBC, καθώς και Εκπρόσωπος Τύπου του ίδιου οργανισμού για 11 χρόνια, όπου διαχειρίστηκε μερικές από τις μεγαλύτερες μιντιακές ιστορίες της δεκαετίας.
International Speaker Dr. Virginie Coulloudon Η Virginie Coulloudon είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας με παγκόσμια δράση, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολείται με την ανάπτυξη διαλόγου ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την Πολιτεία, μέσα από την ενίσχυση κοινοτήτων και τις προσομειώσεις.
International Speaker Albéric Guigou Ο Albéric Guigou ξεκίνησε την καριέρα του στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Έχοντας εργαστεί σε εταιρείες στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, το 2009 ίδρυσε την Reputation Squad, ένα augmented influence agency.
International Speaker Ελένη Ανδρουλάκη Ως Global Head of Communications του ομίλου Louis Dreyfus Company από το 2013, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η Ελένη Ανδρουλάκη ηγείται των ομάδων επικοινωνίας στις πέντε γεωγραφικές περιοχές δραστηριότητας της εταιρείας. Στους τομείς ευθύνης της περιλαμβάνονται online και εσωτερική επικοινωνία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εταιρικοί απολογισμοί και branding, όπως επίσης οι σχέσεις με τα διεθνή ΜΜΕ σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και η διαχείριση κρίσεων.
Παρουσίαση Έρευνας Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR