Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Ελένη Ανδρουλάκη

International Speaker

Global Head of Communications, Louis Dreyfus Company

Ελένη Ανδρουλάκη
Ελένη Ανδρουλάκη

Ως Global Head of Communications του ομίλου Louis Dreyfus Company από το 2013, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η Ελένη Ανδρουλάκη ηγείται των ομάδων επικοινωνίας στις πέντε γεωγραφικές περιοχές δραστηριότητας της εταιρείας.

Στους τομείς ευθύνης της περιλαμβάνονται online και εσωτερική επικοινωνία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εταιρικοί απολογισμοί και branding, όπως επίσης οι σχέσεις με τα διεθνή ΜΜΕ σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και η διαχείριση κρίσεων.

Την περίοδο 2007-2012 διετέλεσε υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας στη διεθνή γραμματεία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF στην Ελβετία, με κύριες αρμοδιότητες την ανάπτυξη και τον συντονισμό διεθνών προγραμμάτων και δράσεων εξωτερικής και εσωτερικής επικοινωνίας σε συνεργασία με εταιρικούς υποστηρικτές του WWF όπως οι Nokia, Lafarge, Nokia Siemens Networks και Sony Europe, καθώς και τη διαχείριση κρίσεων. Προηγουμένως συνεργάστηκε με τη Microsoft Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στο Μόναχο, σε επίπεδο προϊοντικών δημοσίων σχέσεων, ενώ διετέλεσε και Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft στην Ελλάδα.

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου της Ευρώπης (Μπρυζ, Βέλγιο), με Master’s στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διοίκηση, διαθέτει πτυχίο Αγγλικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα από το IMD/WWF, το Πανεπιστήμιο της Βιέννης (Αυστρία), το Πανεπιστήμιο του Roskilde (Δανία) και το Αμερικανικό κολλέγιο Ελλάδος.

Σύνοψη παρουσίασης
«Communicating Synergies across Corporate Functions: The global project of LDC»

Η Εταιρική Επικοινωνία καλείται συχνά να αναλάβει την ανάπτυξη και διαχείριση συνεργιών μεταξύ των διαφορετικών functions των επιχειρήσεων, διαμορφώνοντας το εσωτερικό και εξωτερικό αφήγημα του οργανισμού στη διαδικασία της αλλαγής. Η Ελένη Ανδρουλάκη παρουσιάζει το case του παγκόσμιου rebranding της Louis Dreyfus Company, που συμπεριέλαβε την συνεργασία επτά διαφορετικών εταιρικών λειτουργιών σε 5 γεωγραφικές περιοχές. Το σκεπτικό, η στρατηγική και οι ενέργειες εφαρμογής πίσω από το τεράστιο έργο εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας που απαιτήθηκε, αναλύονται στο συγκεκριμένο case study.

Ομιλητές

International Speaker Donald Steel Ο Donald Steel είναι ίσως ένας από τους σπουδαιότερους ειδικούς σε θέματα διαχείρισης κρίσεων. Υπήρξε πρώην Επικεφαλής Επικοινωνίας του BBC, καθώς και Εκπρόσωπος Τύπου του ίδιου οργανισμού για 11 χρόνια, όπου διαχειρίστηκε μερικές από τις μεγαλύτερες μιντιακές ιστορίες της δεκαετίας.
International Speaker Dr. Virginie Coulloudon Η Virginie Coulloudon είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας με παγκόσμια δράση, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολείται με την ανάπτυξη διαλόγου ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την Πολιτεία, μέσα από την ενίσχυση κοινοτήτων και τις προσομειώσεις.
International Speaker Albéric Guigou Ο Albéric Guigou ξεκίνησε την καριέρα του στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Έχοντας εργαστεί σε εταιρείες στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, το 2009 ίδρυσε την Reputation Squad, ένα augmented influence agency.
International Speaker Ελένη Ανδρουλάκη Ως Global Head of Communications του ομίλου Louis Dreyfus Company από το 2013, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η Ελένη Ανδρουλάκη ηγείται των ομάδων επικοινωνίας στις πέντε γεωγραφικές περιοχές δραστηριότητας της εταιρείας. Στους τομείς ευθύνης της περιλαμβάνονται online και εσωτερική επικοινωνία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εταιρικοί απολογισμοί και branding, όπως επίσης οι σχέσεις με τα διεθνή ΜΜΕ σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και η διαχείριση κρίσεων.
Παρουσίαση Έρευνας Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR