Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Κώστας Σιγαλός

Παρουσίαση Έρευνας

CEO, Global Link

Κώστας Σιγαλός
Κώστας Σιγαλός

Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της. Σήμερα στο πελατολόγιό της περιλαμβάνει κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Η Global Link είναι μέτοχος στο διεθνές δίκτυο εταιριών έρευνας Global, το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο και έχει παρουσία σε 35 χώρες.

O Κώστας Σιγαλός έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στην Έρευνα Αγοράς στο American College of Greece (Deree College) την περίοδο 1999-2004. Είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό για θέματα Marketing και Έρευνας Αγοράς, ενώ πολυάριθμα άρθρα του έχουν δημοσιευθεί. Ο Κώστας Σιγαλός ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τη θέση του Brand Manager της Procter & Gamble Βρετανίας, για να περάσει στη συνέχεια στο χώρο της έρευνας αγοράς σε πολυεθνικές εταιρείες στην Βρετανία και στην Ελλάδα.

Σύνοψη παρουσίασης
4η Έρευνα για την Εταιρική Επικοινωνία στην Ελλάδα

Η Global Link υλοποιεί σε συνεργασία με το 11th Corporate Communication Conference αποκλειστική έρευνα για την Εταιρική Επικοινωνία στην Ελλάδα. Η έρευνα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των κρισιμότερων θεμάτων που αφορούν σήμερα στους Corporate Communication Directors, καταγράφοντας τις στάσεις και απόψεις των ίδιων των στελεχών για τις προκλήσεις, ευκαιρίες και εξελίξεις στον τομέα τους. Πρόκειται για τη μοναδική ανάλογη έρευνα στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει πλέον πολύτιμα συγκρίσιμα δεδομένα καθώς βρίσκεται στον 4ο χρόνο διεξαγωγής της, με αυξανόμενο δείγμα στελεχών που συμμετέχουν. Στα βασικά της συμπεράσματα, η έρευνα του 2016 είχε καταγράψει:

  • Αυξημένες θετικές προσδοκίες των στελεχών για την πορεία των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν
  • Λιανεμπόριο, Οικονομικές υπηρεσίες, Φαρμακευτικά / υγεία, οι κλάδοι με το μεγαλύτερο potential
  • Δημιουργικότητα, Ποιότητα σε καλές τιμές και Συμβουλές στρατηγικού σχεδιασμού, τα πλέον απαραίτητα στοιχεία στη συνεργασία με τα agencies
  • Καλλιέργεια μακροχρόνιων σχέσεων με τα agencies
  • Στροφή της αγοράς στο digital
  • Έμφαση στο Integration, περισσότερο για τους πελάτες και λιγότερο για τα agencies

Ομιλητές

International Speaker Donald Steel Ο Donald Steel είναι ίσως ένας από τους σπουδαιότερους ειδικούς σε θέματα διαχείρισης κρίσεων. Υπήρξε πρώην Επικεφαλής Επικοινωνίας του BBC, καθώς και Εκπρόσωπος Τύπου του ίδιου οργανισμού για 11 χρόνια, όπου διαχειρίστηκε μερικές από τις μεγαλύτερες μιντιακές ιστορίες της δεκαετίας.
International Speaker Dr. Virginie Coulloudon Η Virginie Coulloudon είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας με παγκόσμια δράση, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολείται με την ανάπτυξη διαλόγου ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την Πολιτεία, μέσα από την ενίσχυση κοινοτήτων και τις προσομειώσεις.
International Speaker Albéric Guigou Ο Albéric Guigou ξεκίνησε την καριέρα του στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Έχοντας εργαστεί σε εταιρείες στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, το 2009 ίδρυσε την Reputation Squad, ένα augmented influence agency.
International Speaker Ελένη Ανδρουλάκη Ως Global Head of Communications του ομίλου Louis Dreyfus Company από το 2013, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η Ελένη Ανδρουλάκη ηγείται των ομάδων επικοινωνίας στις πέντε γεωγραφικές περιοχές δραστηριότητας της εταιρείας. Στους τομείς ευθύνης της περιλαμβάνονται online και εσωτερική επικοινωνία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εταιρικοί απολογισμοί και branding, όπως επίσης οι σχέσεις με τα διεθνή ΜΜΕ σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και η διαχείριση κρίσεων.
Παρουσίαση Έρευνας Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR