Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Dr. Virginie Coulloudon

International Speaker

Executive Director, Your Public Value, f. Group Director for External Relations, Transparency International

Dr. Virginie Coulloudon
Dr. Virginie Coulloudon

Η Virginie Coulloudon είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας με παγκόσμια δράση, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολείται με την ανάπτυξη διαλόγου ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την Πολιτεία, μέσα από την ενίσχυση κοινοτήτων και τις προσομειώσεις.

Υπήρξε External Relations Group Director του Οργανισμού Transparency International, Εκπρόσωπο Τύπου για τον Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), καθώς και Επικεφαλής Επικοινωνίας Ευρώπης του Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL).

Σήμερα, ως Επικεφαλής της Your Public Value, εργάζεται για την ανάπτυξη ενός συστήματος διαλόγου που θα καθορίσει τους κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες στους οποίους οι εταιρείες θα πρέπει να εστιάσουν στο μέλλον, ανάλογα με το πεδίο δραστηριοποίησής τους.

Έτσι, εμπλέκοντας όλα τα Ενδιαφερόμενα Μέρη, αποσκοπεί στο να ενισχύσει τις επιχειρήσεις να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο για την διαμόρφωση ενός καλύτερου κόσμου, την πρόκληση του status quo, αλλά και την υποστήριξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs).

Σύνοψη παρουσίασης
«Collaboration in times of disruption»

Οι αποτελεσματικές συνέργειες βασίζονται πάνω στις αρχές της εμπιστοσύνης και της ελεύθερης διάχυσης πληροφορίας και γνώσης, ενώ ταυτόχρονα απαιτούν υψηλή ευθύνη από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη σε έναν οργανισμό. Ωστόσο, πώς μπορεί κάποιος να προφυλάξει την επιχείρησή του στο ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποιον που διαταράσσει το αξιακό του σύστημα, και πώς μπορεί – ως καθιερωμένη επιχείρηση – να προστατευθεί από τέτοιου είδους απειλές;

Ομιλητές

International Speaker Donald Steel Ο Donald Steel είναι ίσως ένας από τους σπουδαιότερους ειδικούς σε θέματα διαχείρισης κρίσεων. Υπήρξε πρώην Επικεφαλής Επικοινωνίας του BBC, καθώς και Εκπρόσωπος Τύπου του ίδιου οργανισμού για 11 χρόνια, όπου διαχειρίστηκε μερικές από τις μεγαλύτερες μιντιακές ιστορίες της δεκαετίας.
International Speaker Dr. Virginie Coulloudon Η Virginie Coulloudon είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας με παγκόσμια δράση, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολείται με την ανάπτυξη διαλόγου ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την Πολιτεία, μέσα από την ενίσχυση κοινοτήτων και τις προσομειώσεις.
International Speaker Albéric Guigou Ο Albéric Guigou ξεκίνησε την καριέρα του στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Έχοντας εργαστεί σε εταιρείες στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, το 2009 ίδρυσε την Reputation Squad, ένα augmented influence agency.
International Speaker Ελένη Ανδρουλάκη Ως Global Head of Communications του ομίλου Louis Dreyfus Company από το 2013, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η Ελένη Ανδρουλάκη ηγείται των ομάδων επικοινωνίας στις πέντε γεωγραφικές περιοχές δραστηριότητας της εταιρείας. Στους τομείς ευθύνης της περιλαμβάνονται online και εσωτερική επικοινωνία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εταιρικοί απολογισμοί και branding, όπως επίσης οι σχέσεις με τα διεθνή ΜΜΕ σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και η διαχείριση κρίσεων.
Παρουσίαση Έρευνας Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR