Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Γεράσιμος Μονοκρούσος

P.R., Marketing & C.S.R. Associate, Νέα Οδός & Κεντρική Οδός

Γεράσιμος Μονοκρούσος
Γεράσιμος Μονοκρούσος

Σύνοψη παρουσίασης
Από το display στο content

Νέα Οδός και Κεντρική Οδός, ως στρατηγικό στόχο έχουν να αποτελούν για τους χρήστες των αυτοκινητοδρόμων του, τον καλύτερο δυνατό συνταξιδιώτη. Αυτό επιτυγχάνεται με:


  • Το να κατασκευάζουμε σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους
  • Το να προσφέρουμε ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας

Καθώς τα τελευταία χρόνια βρισκόμασταν σε διαδικασία κατασκευής των νέων έργων, τα οποία εξελίσσονταν σε 100% καινούργια χάραξη και ήταν σχετικά απομονωμένα από το υφιστάμενο οδικό δίκτυο, έπρεπε να βρούμε τρόπο να επικοινωνούμε την πρόοδο αυτών τόσο στα media, όσο και στην κοινωνία και τους χρήστες των υπόλοιπων υποδομών που διαχειριζόμαστε. Για να το πετύχουμε αυτό, επιλέξαμε την τριμηνιαία δημοσίευση ταινιών προόδου κατασκευής, τις οποίες και δημοσιεύσαμε μέσω του καναλιού μας στο YouTube και στέλναμε προς αναδημοσίευση στα ΜΜΕ, μαζί με ένα σύντομο ενημερωτικό σημείωμα.

Σκοπός της παρουσίασης μέσα από αυτό το παράδειγμα, θα είναι να αναδείξει πως η παραγωγή content, ειδικά στο digital era αποτελεί πλέον ζητούμενο και πως η πλάστιγγα θα γύρει υπέρ του σε σύγκριση με το παραδοσιακό advertising display.

Ομιλητές

International Speaker Donald Steel Ο Donald Steel είναι ίσως ένας από τους σπουδαιότερους ειδικούς σε θέματα διαχείρισης κρίσεων. Υπήρξε πρώην Επικεφαλής Επικοινωνίας του BBC, καθώς και Εκπρόσωπος Τύπου του ίδιου οργανισμού για 11 χρόνια, όπου διαχειρίστηκε μερικές από τις μεγαλύτερες μιντιακές ιστορίες της δεκαετίας.
International Speaker Dr. Virginie Coulloudon Η Virginie Coulloudon είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας με παγκόσμια δράση, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολείται με την ανάπτυξη διαλόγου ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την Πολιτεία, μέσα από την ενίσχυση κοινοτήτων και τις προσομειώσεις.
International Speaker Albéric Guigou Ο Albéric Guigou ξεκίνησε την καριέρα του στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Έχοντας εργαστεί σε εταιρείες στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, το 2009 ίδρυσε την Reputation Squad, ένα augmented influence agency.
International Speaker Ελένη Ανδρουλάκη Ως Global Head of Communications του ομίλου Louis Dreyfus Company από το 2013, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η Ελένη Ανδρουλάκη ηγείται των ομάδων επικοινωνίας στις πέντε γεωγραφικές περιοχές δραστηριότητας της εταιρείας. Στους τομείς ευθύνης της περιλαμβάνονται online και εσωτερική επικοινωνία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εταιρικοί απολογισμοί και branding, όπως επίσης οι σχέσεις με τα διεθνή ΜΜΕ σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και η διαχείριση κρίσεων.
Παρουσίαση Έρευνας Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR