Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Donald Steel

International Speaker

F. Chief Communications Advisor, BBC / Global Crisis Communications Expert

Donald Steel
Donald Steel

Ο Donald Steel είναι ίσως ένας από τους σπουδαιότερους ειδικούς σε θέματα διαχείρισης κρίσεων. Υπήρξε πρώην Επικεφαλής Επικοινωνίας του BBC, καθώς και Εκπρόσωπος Τύπου του ίδιου οργανισμού για 11 χρόνια, όπου διαχειρίστηκε μερικές από τις μεγαλύτερες μιντιακές ιστορίες της δεκαετίας: τη δολοφονία του παρουσιαστή Jill Dando, την τρομοκρατική βομβιστική επίθεση στο τηλεοπτικό κέντρο του BBC στο Λονδίνο, την απαγωγή του δημοσιογράφου Alan Johnston, την κατακραυγή του Αραβικού κόσμου σχετικά με την απόφαση των BBC και Sky TV να μην προβάλουν φιλανθρωπική ενέργεια υπέρ του λαού της Γάζας για λόγους αμεροληψίας.

Είναι συχνός ομιλητής σε θέματα διαχείρισης φήμης και κρίσεων σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο, αλλά και επισκέπτης ομιλητής σε Πανεπιστήμια όπως το London School of Economics. Η Ακαδημία του BBC, το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό κέντρο μεταδόσεων, τον ανέδειξε σε Associate Fellow, ενώ έχει εκλεγεί και Fellow of the Royal Society of Arts το 2009.

Ο Donald Steel είναι επίσης Crisis Communications Associate Director στον Οργανισμό Kenyon International Emergency Services, τον παγκόσμιο ηγέτη στην υποστήριξη οργανισμών που χρειάζεται να ετοιμαστούν ή να ανταποκριθούν σε μεγάλης κλίμακας κρίσεις ατυχημάτων ή δυστυχημάτων. Οι οργανισμοί αυτοί περιλαμβάνουν εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες, νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, εταιρείες κρουαζιέρας, ξενοδοχειακούς ομίλους, κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, τοπικούς φορείς και σώματα ασφαλείας.

Σε αναγνώριση της συμβολής του στον τομέα της Επικοινωνίας τιμάται ως Fellow του Chartered Institute of Public Relations, ενώ είναι συγγραφέας του νέου PR handbook, The Little Black Book of PR.

Σύνοψη παρουσίασης
«Crisis communications in the age of the smartphone, social media and fake news»

Η χρήση του κινητού τηλεφώνου και των social media δεν έχουν αλλάξει μόνο την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται μια κρίση, αλλά κυρίως την συμπεριφορά μας. Ο Donald Steel, ένας ειδικός διαχείρισης κρίσεων που έχει έρθει αντιμέτωπος με μερικές από τις μεγαλύτερες μιντιακές ιστορίες της δεκαετίας, θα ανακαλύψει μαζί μας πώς μπορούμε να αλλάξουμε τις πρακτικές διαχείρισης κρίσεων σε μια εποχή που ο κόσμος γύρω μας αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα μέσα από την οθόνη ενός κινητού. Αλήθεια, έχουν σήμερα κάποια αξία τα λόγια; Θα μπορούσε – ή θα έπρεπε – η διασπορά ψευδών ειδήσεων μετά από ένα περιστατικό να επηρεάσει το αποτέλεσμα της δουλειάς ενός επικοινωνιολόγου;

Ομιλητές

International Speaker Donald Steel Ο Donald Steel είναι ίσως ένας από τους σπουδαιότερους ειδικούς σε θέματα διαχείρισης κρίσεων. Υπήρξε πρώην Επικεφαλής Επικοινωνίας του BBC, καθώς και Εκπρόσωπος Τύπου του ίδιου οργανισμού για 11 χρόνια, όπου διαχειρίστηκε μερικές από τις μεγαλύτερες μιντιακές ιστορίες της δεκαετίας.
International Speaker Dr. Virginie Coulloudon Η Virginie Coulloudon είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας με παγκόσμια δράση, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολείται με την ανάπτυξη διαλόγου ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την Πολιτεία, μέσα από την ενίσχυση κοινοτήτων και τις προσομειώσεις.
International Speaker Albéric Guigou Ο Albéric Guigou ξεκίνησε την καριέρα του στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Έχοντας εργαστεί σε εταιρείες στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, το 2009 ίδρυσε την Reputation Squad, ένα augmented influence agency.
International Speaker Ελένη Ανδρουλάκη Ως Global Head of Communications του ομίλου Louis Dreyfus Company από το 2013, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η Ελένη Ανδρουλάκη ηγείται των ομάδων επικοινωνίας στις πέντε γεωγραφικές περιοχές δραστηριότητας της εταιρείας. Στους τομείς ευθύνης της περιλαμβάνονται online και εσωτερική επικοινωνία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εταιρικοί απολογισμοί και branding, όπως επίσης οι σχέσεις με τα διεθνή ΜΜΕ σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και η διαχείριση κρίσεων.
Παρουσίαση Έρευνας Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR