Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Albéric Guigou

International Speaker

CEO, Reputation Squad

Albéric Guigou
Albéric Guigou

Ο Albéric Guigou ξεκίνησε την καριέρα του στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Έχοντας εργαστεί σε εταιρείες στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, το 2009 ίδρυσε την Reputation Squad, ένα augmented influence agency. Πρόκειται για ένα καινοτόμο γραφείο εταιρικής επικοινωνίας και διαχείρισης διαδικτυακής φήμης, με πελάτες εταιρείες, αλλά και φυσικά πρόσωπα όπως Επικεφαλής Κρατών, Ανώτατα Στελέχη, VIPs, κλπ.

Σύνοψη παρουσίασης
«Communications lessons learned the hard way: takeaways from the votes for Brexit, Trump, and Macron»

Πολιτικοί φορείς και εμπορικές επιχειρήσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ραγδαίες εξελίξεις στη δημιουργία και διάχυση πληροφορίας. Η διαμόρφωση της κοινής γνώμης επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από διάφορες πηγές, όπως η αδιαφορία στα παραδοσιακά Μέσα, καθώς και ότι πια οι διαρροές θεωρούνται ως «πρόοδος» σε μια Δημοκρατία. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι μια απειλή που μπορεί να προκαλέσει πραγματικά μεγάλο πλήγμα, ειδικά όταν προκαλείται από εξτρεμιστές και προπαγανδιστές νέας γενιάς. Με βάση τις αναλύσεις που έχουν υλοποιηθεί με αφορμή το Brexit, την εκλογή Trump, και τις γαλλικές εκλογές, η Reputation Squad θα αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία τις πρωτοφανείς επιθέσεις στο περιβάλλον των Νέων Μέσων.

Ομιλητές

International Speaker Donald Steel Ο Donald Steel είναι ίσως ένας από τους σπουδαιότερους ειδικούς σε θέματα διαχείρισης κρίσεων. Υπήρξε πρώην Επικεφαλής Επικοινωνίας του BBC, καθώς και Εκπρόσωπος Τύπου του ίδιου οργανισμού για 11 χρόνια, όπου διαχειρίστηκε μερικές από τις μεγαλύτερες μιντιακές ιστορίες της δεκαετίας.
International Speaker Dr. Virginie Coulloudon Η Virginie Coulloudon είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας με παγκόσμια δράση, η οποία τα τελευταία χρόνια απασχολείται με την ανάπτυξη διαλόγου ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την Πολιτεία, μέσα από την ενίσχυση κοινοτήτων και τις προσομειώσεις.
International Speaker Albéric Guigou Ο Albéric Guigou ξεκίνησε την καριέρα του στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Έχοντας εργαστεί σε εταιρείες στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, το 2009 ίδρυσε την Reputation Squad, ένα augmented influence agency.
International Speaker Ελένη Ανδρουλάκη Ως Global Head of Communications του ομίλου Louis Dreyfus Company από το 2013, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η Ελένη Ανδρουλάκη ηγείται των ομάδων επικοινωνίας στις πέντε γεωγραφικές περιοχές δραστηριότητας της εταιρείας. Στους τομείς ευθύνης της περιλαμβάνονται online και εσωτερική επικοινωνία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εταιρικοί απολογισμοί και branding, όπως επίσης οι σχέσεις με τα διεθνή ΜΜΕ σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και η διαχείριση κρίσεων.
Παρουσίαση Έρευνας Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR